Dakraam-offerte.nl voor een uitgebreid advies

Dakraam-offerte.nl bied zowel consumenten als zakelijke klanten de mogelijkheid om een offerte aan te vragen. Dit doen wij met een slimme online tool die snel een zeer scherpe offerte voor het plaatsen van een dakraam of dakkapel kan maken.

Naast het versturen van offertes plaatsen wij ook de dakramen en dakkapellen zelf. Hierdoor weten wij direct de wensen van de klanten en is er geen tussenpersoon waar een extra marge naartoe gaat. Onze service is geheel gratis

Wij staan voor vakmanschap met een betaalbaar tarief

Er zijn vele aannemers die dakramen plaatsen en een offerte-aanvraag zal net zoveel verschillende prijzen opleveren. Bij ons krijgt u altijd en scherpe offerte en staan wij voor vakmanschap tijdens het plaatsen van uw dakraam of dakkapel. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten en bouwmaterialen. U kunt geheel zelf bepalen welk merk dakramen of dakkapel u wilt, maar wij adviseren voor dakramen Velux. In de installatie hiervan zijn wij gespecialiseerd en het is daarnaast een kwaliteitsproduct met een goede garantie regeling.

Dakramen en rolgordijnen

Wilt u een dakraam laten plaatsen en daarbij ook de rolgordijnen laten monteren? Dat kunt het beste vooraf aangeven. Omdat hier extra tijd en werk in zit, zal de offerte iets hoger uitvallen. Wij willen u namelijk geen verassingen achteraf bezorgen.

Datum van de plaatsing

In samenspraak zal de aannemer zelf een geschikte datum met u plannen. Dit kan vaak al op korte termijn. Heeft u momenteel schade of lekkage en is een snelle reparatie van belang. Geef dit dan aan bij de omschrijving van de opdracht. De aannemer kan hier rekening mee houden.

Wij werken netjes

In de regel werken onze aannemers altijd netjes, vegen ze de voeten bij binnekomst en ruimen ook de rommel weer op. Toch raden wij u aan om de ruimte van de werkzaamheden zoveel mogelijk leeg te maken of vrij van spullen. Dit werkt niet alleen het prettigst, maar de kans op beschadigingen tijdens de installatie van uw dakraam of dakkapel wordt ook een stuk kleiner.

Na de werkzaamheden wordt het ergste vuil opgeruimd en afgevoerd. Dakpannen blijven echter achter, deze kunnen in geval van schade altijd nog van pas komen. Ook stofzuigen doen wij niet.

De plaats van uw dakraam bepalen?

U heeft misschien al de plaats waar uw dakraam of dakkapel moet komen bepaald! Toch kan de aannemer u voorstellen om een andere plaats te kiezen. Dit kan om technische redenen zijn, omdat uw dakconstructie het niet toelaat. Ook kan het zijn dat u niet (goed) heeft nagedacht over eventuele inkijk of lichtval. De aannemer denkt altijd met u mee om de beste plaats te kiezen, maar het blijft (indien technisch mogelijk) uw keuze waar het dakraam of de dakkapel moet komen.