Dakraam laten plaatsen

Een dakraam in uw dak zorgt voor een vergroting van uw woongenot en is daarmee een belangrijk onderdeel van uw dak. Daarom is het van belang dat uw dakramen op een duurzame manier en vakkundig geplaatst wordt in uw dak. Zo heeft u langer optimaal genot van uw dakraam en alle voordelen die daar bij komen.

Goed geïsoleerde dakramen

Om ervoor te zorgen dat u er geen of zo min mogelijk warmte verloren gaat via uw dakraam, is het van belang dat deze goed geïsoleerd is. Neem bijvoorbeeld dubbel glas welke goed isoleert en voor de zomermaanden UV-werend glas. Zo zit u in de winter lekker warm en in de zomer lekker koel.

Dakramen met bedieningsgemak

Het is altijd prettig om ervoor te zorgen dat uw dakraam met gemak te bedienen is. Let er bij aanschaf dan ook altijd op hoe u deze open en dicht krijgt, maar ook hoe een gemakkelijk een rolgordijn of hoor kunt (laten) plaatsen of wat u moet doen om uw raam te wassen.

Als u echt professioneel uw dakramen wilt laten plaatsen tegen gunstige tarieven vult bovenstaand formulier zo volledig mogelijk in of laat u terugbellen door de aannemer.